L'adaptació del ballet d'Stravinsky 'L'ocell prodigiós' transporta els més petits a la llegenda de l'au fènix


  • Comparteix:

L'obra 'L'ocell prodigiós' inspirada en el ballet d'Igor Stravinsky ha transportat aquest diumenge els espectadors del Teatre-Auditori al conte popular rus 'L'ocell de foc', basat en la llegenda de l'au fènix. Amb l'ajuda d'una posada en escena amb titellaires, actors i projeccions, la funció ha apropat aquesta obra clàssica al públic més jove.

El director i productor de l'obra, Joaquín Casanova, ha explicat a Cugat.cat quin és l'objectiu que volen aconseguir amb aquesta adaptació de 'L'ocell de foc'.

Joaquín Casanova

El nostre objectiu és educar la sensibilitat dels més petits. Encara que sigui una peça complexa, quan la posem a escena, fa que sigui més fàcil d'entendre per a ells.


A més de l'actuació d'actors i titellaires, l'obra ha vingut acompanyada de música en directe interpretada pel pianista José López. El músic ha destacat a Cugat.cat que gràcies a l'escenificació dramàtica el públic pot 'assimilar més fàcilment una obra músical que a priori pot semblar complexa'.

José López

Una vegada aconsegueixes atrapar dramàticament el públic, pot assimilar música que a priori pot semblar molt complexa.


L'obra és la primera de les produccions d'El Petit Liceu que ha arribat a la ciutat i forma part de la programació familiar del Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.