El cicle de cinema fantàstic projecta avui l'òpera prima de la catalana Denise Castro, 'Salvación'


  • Comparteix:

Un fotograma de la pel·lícula

Un fotograma de la pel·lícula

El cicle de cinema fantàstic a Cinesa projecta aquest dilluns la pel·lícula 'Salvación', el debut a la gran pantalla de la directora catalana Denise Castro. L'ESCAC ha donat suport a l'òpera prima de Castro. La projecció de 'Salvación' anirà acompanyada del curt 'L'encenedor quàntic' de Pau Escribano. La proposta començarà a les vuit del vespre. El programa tenia prevista inicialment la projecció de la cinta 'Pàtria'.

La Cris, una nena de 13 anys, ingressa en un hospital per ser operada a cor obert. Allà coneix en Víctor, un noi de la seva edat que diu que és un vampir i que li proposa un altre tipus de salvació per al seu cor: la immortalitat. La Cris haurà de lluitar contra la por, els metges, la seva mare però també contra la seva malaltia. Haurà de ser valenta i prendre una decisió per a la resta de la seva vida.


Trailer Oficial SALVACION from Denise Castro Palaudarias on Vimeo.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.