Marc Puiggarí, nou president de la Coordinadora d'Entremesos de Cultura Popular i Tradicional


  • Comparteix:

Els Geganters formen part de la coordinadora / Foto: Castellers de Sant Cugat

Els Geganters formen part de la coordinadora / Foto: Castellers de Sant Cugat

Marc Puiggarí és el nou president de la Coordinadora d'Entremesos de Cultura Popular de Sant Cugat, acompanyat de Mariona Pascual a la secretaria i Jaume Casals com a tresorer. Així ho ha decidit l'assemblea d'aquest diumenge de l'entitat que agrupa bona part de les associacions de cultura popular de Sant Cugat. Francesc Picornell i Eva Tataret, de la junta sortint, es mantindran com a vocals a la nova. Puiggarí, Pascual i Casals afronten un mandat de tres anys.

La junta planteja un mandat continuïsta i mantindrà Picornell i Tataret com a vocals i com a interlocutors amb l'Ajuntament sobre el Pla Estratègic de Cultura Popular. En aquest sentit, la nova junta, que ha visitat aquest dilluns el programa 'NiTrad' de Cugat.cat, marca al calendari la Trobada de Cultura Popular de la Floresta i la Festa de Tardor com dues dates importants enguany.

La nova secretària de l'entitat, Mariona Pascual, ha remarcat en l'entrevista que volen seguir amb el llegat de l'anterior junta.

Mariona Pascual

Hi ha hagut molt moviment. Per exemple, d'aquí dos mesos anem a la Floresta, a la Festa de Tardor hi anem tots. Tenim moltes ganes de seguir amb el que s'ha fet i afegir més coses.


Entre les activitats més destacades del 2017 hi ha la presentació del Caparrot de l'Any el 14 de març, la celebració del 30è aniversari de Geganters el 28 de maig, la Trobada Nacional de Bastoners el 10 de juny, la Trobada Comarcal de Geganters i l'Aplec de la Sardana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.