Cugat.cat retransmet en directe aquesta matinada la gala dels Oscars en un especial d''Anem Tard'


  • Comparteix:

Viu la nit dels Oscars en directe a Cugat.cat

Viu la nit dels Oscars en directe a Cugat.cat

Cugat.cat retransmet la gala dels Oscars en directe aquesta matinada, des de la mitjanit fins les sis del matí, al web i al 91.5 FM. L'equip habitual d''Anem Tard', format per Carles Mayol, Joan Bustamante, Àlex Masana, Jordi Sala i Martí González, tindrà la col·laboració especial dels periodistes Maria Cusó i Dani Aguilà per fer el programa 'Els Oscars van tard'. L'espai radiofònic tindrà seccions habituals dels dimecres adaptades als premis del cinema, seguiment de la catifa vermella cap a la una i de la cerimònia al Dolby Theatre de Los Angeles a partir de dos quarts de tres.

Un dels responsables del programa i presentador d''Anem Tard', Martí González, explica com va sorgir la proposta de retransmetre la cerimònia dels Oscars.

Martí González

És una de les mil propostes que surten els dimecres a la nit, després del programa. Hem aconseguit enganyar la casa i també el Dani i la Maria, que ens ajudaran a omplir tantes hores de ràdio.


'Anem Tard' s'emet cada dimecres d'onze a una de la matinada i es repeteix els diumenges de cinc a set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.