Dàmaris Gelabert fa cantar i ballar els més petits amb un concert a un Teatre-Auditori al complet


  • Comparteix:

Un Teatre-Auditori ple ha gaudit aquest diumenge del concert de la cantant Dàmaris Gelabert, que ha fet cantar i ballar tots els assistents, però especialment els més petits. Gelabert ha repassat els seus temes més clàssics com 'Bon dia', 'Els dies de la setmana' i 'Qui sóc jo?' acompanyada per quatre músics, dues coristes i els actors David Cuspinera, Caterina Cuspinera i Lola Call.

Dàmaris Gelabert ha explicat a Cugat.cat que l'aspecte pedagògic de la seva música va néixer amb les seves primeres cançons, ja que anaven destinades a ajudar els nens a entendre els conceptes músicals bàsics.

Dàmaris Gelabert

Vaig començar a fer cançons per ajudar els nens a entendre les classes de música. Arran d'aquí he anat creant cançons pedagògiques perquè aprenguin coses.


La cantant també ha subratllat que l'elenc d'actors inclou nens per recordar que els més petits també poden seguir les activitats del seu dia a dia amb música.

Les entrades de l'espectacle s'han exhaurit tant per a la sessió de les dotze del migdia com per a la de les sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.