L'Ateneu arranja el tercer pis de la seu de Pep Ventura per ampliar l'espai per activitats


  • Comparteix:

L'entitat abandona, de moment, el projecte de traslladar-se

L'entitat abandona, de moment, el projecte de traslladar-se

L'Ateneu santcugatenc està acabant d'acondicionar la terera planta de l'edifici de la plaça Pep Ventura amb l'objectiu de poder-lo utilitzar a partir d'aquest setembre. D'aquesta manera, l'entitat comptarà amb un nou espai de 200 metres que els permet deixar de banda, de moment, el projecte de traslladar-se.

El proper setembre l'Ateneu santcugantenc inaugurarà un nou espai a la tercera planta de l'actual seu, incrementant, d'aquesta manera, l'espai on portar a terme les activitats i exposicions que aquest col·lectiu prepara des que es va inaugurar, fa més de 40 anys. El coordinador de l'entitat, Joan Carles Busquets, ha explicat en aquesta emissora que, tot i que farien falta més recursos per millorar l'actual seu, ells s'hi troben còmodes.

Joan Carles Busquets

Calen més recursos per millorar l'edifici de l'Ateneu, és una seu que, per les seves característiques, és molt polivalent.


De totes formes, els membres de l'Ateneu diuen sentir-se com a casa i treuen importància al fet que molt mobiliari i material sigui antic.

Joan Carles Busquets

Els membres de l'Ateneu se senten com a casa i no els importa l'antiguitat de molt del material de que disposen. Així, no passa res imprevist, esperen quedar-se a l'actual edifici per molts anys.


Actualment, l'Ateneu acull una exposició de l'artista santcugatenc Grau Garriga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.