La JOSC presentarà a l'abril un nou concert, 'Viatges', a Sant Cugat i Barcelona


  • Comparteix:

La Jove Orquestra de Sant Cugat durant una actuació / Foto: JOSC

La Jove Orquestra de Sant Cugat durant una actuació / Foto: JOSC

La Jove Orquestra de Sant Cugat (JOSC) presentarà el dia 1 d'abril el concert 'Viatges', un recull de peces històriques presentades cronològicament i enfocat a un públic familiar. La representació es farà al matí al Casal Catòlic Sant Andreu de Barcelona i a la tarda al Conservatori Victòria dels Àngels de Sant Cugat. La meitat dels diners que es recaptin es destinaran a l'ONG Pallapupas, un grup d'actors que treballen amb infants hospitalitzat. La recaptació serà en format de taquilla inversa.

L'acte el conduirà l'actriu santcugatenca Marta Uxan, que donarà pas a les peces que ha preparat l'orquestra. La presidenta de la JOSC, Griselda Ballester, ha explicat que han intentat adaptar l'espectacle a les possibilitats de l'orquestra i al temps que hi han pogut destinar els seus músics.

Griselda Ballester

Vam pensar que ens adaptariem als músics que erem. Serà un format diferent, no tocarem tota la orquestra sencera i ho farem per seccions.


La JOSC està formada actualment per una vintena de membres provinents del Vallès i de Barcelona i la dirigeix Irene Delgado Jiménez. La formació, de caràcter autogestionat, incorpora músics d'entre 15 i 25 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.