L'escriptor santcugatenc Xavier Bosch publica avui la novel·la 'Nosaltres dos'


  • Comparteix:

Xavier Bosch / Foto: ACN

Xavier Bosch / Foto: ACN

L'escriptor santcugatenc Xavier Bosch publica avui la novel·la 'Nosaltres dos', la primera després de rebre el Premi Ramon Llull 2015 per 'Algú com tu'. Si en aquella obra Bosch abordava una relació amorosa, ara l'escriptor explora 'els límits' de l'amistat entre una dona i un home al llarg de 30 anys.

La novel·la segueix la relació de dos amics, el Kim i la Laura, al llarg de més de 30 anys, des del moment que es coneixen a la facultat fins a la maduresa.

Bosch ha explicat que es tracta d'un llibre nascut de 'la desesperació' per la mort del seu millor amic, l'any 2015, a partir de la qual va començar a escriure sobre 'les emocions i els lligams invisibles' de l'amistat. Però, entre una dona i un home, 'és possible l'amistat?', es pregunta l'escriptor.

Xavier Bosch

Potser tots ens hem fet la pregunta alguna vegada, quan tenim un amic o una amiga de l'ànima, però que hi ha un punt d'atracció sexual que no s'ha resolt i et preguntes 'què passaria si ens emboliquéssim?'.


Bosch explica que 'Nosaltres dos' és un llibre sobre l'amistat i 'els fils invisibles' que sostenen aquest tipus de relacions interpersonals. Són uns sentiments que tenia ganes d'explorar en la seva obra.

Xavier Bosch

És molt difícil trobar un bon amic, però té dos avantatges. És molt difícil de perdre i és impossible d'oblidar.


La novel·la està narrada amb tres salts temporals que connecten els dos protagonistes en etapes de la seva vida molt diferents. El primer es produeix quan tenen 20 anys i tots dos estudien Belles Arts. Els altres dos són retrobaments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.