Ramon Mirabet mostra al Teatre-Auditori que 'qualsevol lloc ens pot fer sentir com a casa'


  • Comparteix:

Ramon Mirabet ha posat de manifest aquest dissabte a la nit al Teatre-Auditori que 'qualsevol lloc ens pot fer sentir com a casa si ens hi trobem a gust'. Mirabet i la seva banda han interpretat els temes més coneguts del seu segon disc 'Home is where the heart is' com 'Bring it on home to me' i 'Wake up'. A més, el concert també ha repassat els èxits del primer album, 'Happy Days', i 'Those little things', la cançó de l'anunci d'Estrella Damm de l'estiu passat.

Mirabet ha explicat a Cugat.cat que el segon disc pretén ser un homenatge a la vida de músic de carrer que va experimentar durant sis anys viatjant per tot el món, abans de consolidar-se com a músic a Catalunya.

Ramon Mirabet

Fa referència als sis anys que vaig estar tocant al carrer abans de publicar el primer disc i durant els quals em vaig sentir com a casa a molts llocs del món. També volia donar les gràcies a tota la gent que em va acompanyar quan vaig començar a tocar a Catalunya, on em vaig sentir músic de veritat.


Actualment, amb més de 200.000 reproduccions mensuals a Spotify, el seu disc forma part del top 10 de la llista dels discs més venuts a l'Estat espanyol. Ramon Mirabet es va donar a conèixer a França el 2010 després de quedar tercer en el concurs de cant 'La Nouvelle Star' de la televisió francesa. L'any 2013 va publicar el seu primer disc amb els diners que havia guanyat tocant pels carrers i l'any passat va donar a conèixer el seu segon treball.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.