Dansa Sant Cugat comença avui amb l'objectiu d'arribar als 260 participants


  • Comparteix:

En total, s'ofereixen una quinzena de tallers per a tots els gustos i tots els nivells

En total, s'ofereixen una quinzena de tallers per a tots els gustos i tots els nivells

Sant Cugat serà aquesta setmana el punt de trobada internacional de la dansa, amb la 4ª edició de Dansa Sant Cugat que comença amb l'objectiu de seguir consolidant aquest stage internacional que cada any ha anat superant el nombre d'alumnes. Enguany s'espera arribar als 260 participants, dels quals es preveu que un terç seran estrangers.

L'estada internacional obre les portes amb dues novetats principals: el fet d'introduir en algunes classes música en directe i la incorporació de noves matèries com la comèdia musical, la dansa africana i una varietat del hip-hop anomenada ragga. Aquests cursos seran impartits per 17 professors, la meitat dels quals seran estrangers per remarcar el caràcter internacional de Dansa Sant Cugat.

D'aquesta manera, la nostra ciutat es converteix, per uns dies, en un destacat centre de dansa. Una situació que per la directora del Centre Cultural, Àngels Seix, s'ha assolit gràcies a la implicació de diverses institucions i persones.

Àngels Seix

Des de l'Ajuntament sempre s'ha treballat per la difusió de la dansa però això no seria possible sense la participació de les escoles de dansa que hi ha a Sant Cugat


Una de les principals característiques d'aquestes jornades de dansa és però, que no està pensada només per a professionals. Jordi Rosés, un dels organitzadors, recorda que tothom que vulgui pot participar en aquest curs, tingui el nivell que tingui, ja que l'objectiu màxim del curs no es altre que el de difondre la dansa.

Jordi Rosés

Que no es pensi la gent que es tracta d'un curs només per professionals. Tothom que vingui podrà trobar un classe adient per al seu nivell.


Al igual que en les dues darreres edicions, es faran mostres obertes al carrer. Demà dimarts, amb la participació entre d'altres d'un grup senegalès vinculat amb el Fòrum de les Cultures, i divendres podrem gaudir a la Plaça de l'Om de les demostracions del treball dels alumnes. La bona rebuda dels anys anteriors ha convertit aquestes representacions en un element indispensable del curs i cada any és molt esperat per tots els amants de la dansa de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.