El teatre amateur de Sant Cugat es reivindica en el Dia Mundial del Teatre


  • Comparteix:

El teatre amateur santcugatenc reivindica més espais d'assaig i inversió en la celebració del Dia Mundial del Teatre a la ciutat. L'acte central de la festa, que també ha demostrat la bona salut del sector, ha tingut lloc aquest diumenge al vestíbul del Teatre-Auditori amb la representació de 13 propostes teatrals interpretades per companyies de la ciutat. A més, s'ha llegit el manifest del Dia Mundial del Teatre, que enguany ha escrit l'actriu francesa Isabelle Huppert.

La Taula d'Arts Escèniques, organitzadora de la celebració, reclama a l'administració més recursos econòmics. Ho ha expressat a Cugat.cat el seu coordinador, Josep Sala.

Josep Sala

Quan un es dedica a una activitat d'aquest tipus espera suport de l'administració, que n'hi ha, però sempre creus que n'hauria d'haver-hi una mica més, sobretot quan t'emmiralles amb poblacions com Sabadell i Terrassa.


Tot i que la majoria de companyies presents en la celebració constaten el bon estat del teatre amateur a Sant Cugat, demanen més recursos econòmics i equipaments. Ho han explicat membres de les companyies teatrals Fila Zero, Platea i Les Xandrines.

Companyies

Falten espais, un d'ells és el Teatre la Unió i l'altre és la sala petita al Teatre-Auditori, i que hi hagi més recursos. / Veient la sala plena, es pot comprovar que el teatre està ben viu. / Les entrades del Teatre-Auditori haurien de ser més assequibles, tot i que hi ha abonaments.


Per celebrar aquest dia mundial, el Teatre-Auditori també ha programat aquest diumenge el muntatge 'Moby Dick'.

Aquest és el quart any que se celebra el Dia Mundial del Teatre a la ciutat. L'any passat la celebració va organitzar l'acte central al Celler Modernista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.