La història d'amor i desamor de 'You say tomato', avui al Teatre de Mira-sol


  • Comparteix:

Un moment de la funció

Un moment de la funció

La crisi matrimonial arriba aquest divendres al Teatre de Mira-sol amb 'You say tomato', de Joan Yago. Anna Moliner i Joan Negrié són la parella protagonista d'aquesta història d'amor i desamor que narra la vida de dos músics supervivents que van de festa major en festa major per oferir un espectacle de duets romàntics. L'obra començarà a les nou del vespre i l'entrada costa sis euros.

Sinopsi
En Santi, fill renegat d'una llarga nissaga d'orquestristes de comarques, i la Rosó, nena prodigi televisiva dels primers 90, viuen junts des de fa 10 anys. La seva història d'amor va començar juntament amb un trepidant projecte musical que els havia de portar, un dia o altre, al capdamunt de l'escena catalana. Els anys han passat i aquest dia no ha arribat.

Avui, mentre esperen que les portes s'obrin i el local s'ompli de gent per recuperar part dels diners que han perdut en la seva darrera gira, no tindran més remei que preguntar-se cap a on va el seu projecte musical, cap a on va la seva història d'amor i quina de les dues coses està destruint l'altra.

Un dels protagonistes Joan Negrié ha donat més detalls del muntatge al programa 'Molta Comèdia'.

Joan Negrié

La gent no s'ho pot perdre perquè és un dels espectacles més complerts que hem fet. Tothom ho diu. Hi ha comèdia, hi ha drama i hi ha música.


'You say tomato' acumula dos anys de gira.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.