'Ghost in the Shell: El alma de la máquina', amb Scarlett Johansson, arriba als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

La cartellera de Sant Cugat es renova aquest divendres amb tres pel·lícules per a tots els gustos. Una de les estrenes a les dues sales de la ciutat és 'Ghost in the Shell: El alma de la máquina'. Dirigida per Rubert Sanders i protagonitzada per Scarlett Johansson, la cinta es basa en el còmic manga i film d'animació japonès de ciència ficció que porta el mateix nom. També arriba a la gran pantalla una nova aventura dels barrufets, 'Els Barrufets. El poble amagat', que es podrà veure en català. Yelmo, a més, proposa la comèdia francesa d'Hugo Gélin 'Mañana empieza todo'.

'Ghost in the Shell: El alma de la máquina'
El film d'acció narra la història de Major, un híbrid entre cíborg i humà femení únic a la seva espècie que treballa en operacions especials i dirigeix un grup operatiu d'elit conegut com a Secció 9. Consagrada a detenir els extremistes i criminals més perillosos, la Secció 9 s'enfronta a un enemic que té com objectiu principal anul·lar els avenços d'Hanka Robotic en el camp de la cibertecnologia.



'Els Barrufets. El poble amagat'
La Barrufeta i els seus germans practiquen senderisme pel desconegut Bosc Encantat per trobar un poble llegendari pels barrufets. Han de fer-ho abans que el seu arxienemic, el malvat mag Gargamel, ho faci. Durant el camí, alguns dels misteris dels Barrufets comencen a sortir a la llum.



'Mañana empieza todo'
El film explica la història d'un jove solter, el Samuel, que viu la vida sense responsabilitats a la costa francesa. Un dia, un de les seus antics amors li deixa als braços un nadó de pocs mesos, la seva filla Glòria. Incapaç de tenir cura d'un nadó i decidit a tornar la nena a la seva mare, Samuel se'n va a Londres per intentar trobar la mare, sense èxit. Vuit anys més tard, mentre que Samuel i Glòria viuen a Londres i són inseparables, la mare de la criatura torna amb la intenció de recuperar la seva filla.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.