Balanç positiu de la temporada 2003-2004 de l'Auditori, tot i el lleu descens d'assistència


  • Comparteix:

La propera temporada es podrà veure 'Dinamita', d'El Tricicle

La propera temporada es podrà veure 'Dinamita', d'El Tricicle

L'Àrea de Serveis Personals fa un balanç positiu de la temporada 2003-2004 de l'Auditori, tot i el lleu descens de l'assistència als espectacles. La programació de l'any vinent inclourà l'obra 'Dinamita', d'El Tricicle, i un espectacle de dansa de la companyia santcugatenca Color.

L'assistència als espectacles del Teatre-Auditori ha arribat al 69%, tres punts percentuals per sota del tant per cent de la temporada anterior. Tot i el descens de públic, la tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, afirma que el nivell d'assistència és similar al de teatres amb una programació semblant. En declaracions al magazine matinal "Barra lliure", Àngels Solé ha explicat el risc que comporta la diversitat d'espectacles que acull el Teatre-Auditori.

Àngels Solé

"La diversistat d'espectacles impedeix que puguem potenciar algun tipus en concret"


Pel que fa a la programació de la temporada vinent, Àngels Solé ha avançat que El Tricicle portarà l'espectacle "Dinamita" al Teatre-Auditori l'octubre que ve. La companyia de dansa santcugatenca Color també oferirà la seva darrera creació. Àngels Solé assegura que El Tricicle garanteix l'èxit de públic.

Àngels Solé

"El Tricicle garanteix un èxit de públic"


Segons Àngels Solé, l'Àrea de Serveis Personals vol que la programació arribi a tota la població, en referència a l'estudi sociològic que va revelar que més del 30% de santcugatencs no assiteix mai al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.