El Teatre-Auditori adverteix dels 'preus abusius' de les entrades a canals de venda no oficials


  • Comparteix:

Roger Hodgson tancarà la temporada del Teatre-Auditori / Foto: http://www.rogerhodgson.com

Roger Hodgson tancarà la temporada del Teatre-Auditori / Foto: http://www.rogerhodgson.com

El Teatre-Auditori emplaça els espectadors a comprar les entrades per als espectacles de la programació a webs oficials i evitar pàgines de revenda amb 'preus abusius' i compres 'poc fiables'. El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, ha explicat a Cugat.cat que han detectat la venda de tiquets en aquestes condicions en concerts com Rosana, Ara Malikian i Rosario. De cara al concert de Roger Hodgson, veu de Supertramp, l'equipament ha llençat un advertiment sobre canals de revenda com Ticketbis i Viagogo. Aquest espectacle té un preu que oscil·la entre els 46 i els 96 euros al teatre local, mentre que a Viagogo es venen entrades des de 130 euros.




El director de l'equipament, Pep Tugues, ha recomanat, a banda del web del teatre santcugatenc, espais com Atrapalo i Ticketmaster. També ha afirmat que tenen constància de casos en què els canals de revenda no fiables han venut tiquets en dies que no es corresponen amb la convocatòria del concert o amb preus abusius.

El director de l'equipament recorda que si les compres s'efectuen en canals no oficials el teatre no es pot fer càrrec de les reclamacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.