Dansa Sant Cugat comença amb 270 alumnes, un 20% més que en l'edició anterior


  • Comparteix:

La tercera part dels inscrits és d'origen estranger

La tercera part dels inscrits és d'origen estranger

La primera jornada de la quarta edició del curs Dansa Sant Cugat ha estat tot un èxit. Organitzadors, professors i alumnat s'han mostrat molt satisfets amb el funcionament d'aquesta nova edició, que ha superat en un 20% la participació de l'any passat. Més de 270 alumnes s'hi han inscrit, una tercera part dels quals són d'orígen estranger.

La quarta edició de 'Dansa Sant Cugat', que s'allargarà fins el 30 de juliol, ha començat amb molt d'èxit i ha aplegat més de 270 persones, el nivell de participació més alt de totes les edicions. Aquest any s'impartiran classes de hip hop, jazz, flamenc, clàssic, contemporani i noves propostes com el ragga, dansa africana, comèdia musical o dansa oriental. Un dels organitzadors, Jordi Rosés, comenta l'èxit en les inscripcions i l'alt nivell de participació internacional i de la resta de l'Estat.

Jordi Rosés

S'ha superat la participació en un 20% respecte l'any passat. A més, hi ha un 30% de participants internacionals i un 30% de la resta de l'Estat.


Tant alumnes, com professors i organitzadors han expressat la seva satisfacció respecte la marxa d'aquesta quarta edició. Les classes, que s'imparteixen al complex esportiu de la Rambla del Celler i al Teatre Auditori fins aquest divendres, estan preparades per alumnes amb nocions de ball en diferents disciplines. Molts dels participants repeteixen de nou aquest any i els nous inscrits comenten el bon nivell dels professors i el bon funcionament de l'organització.

Valoració participants

Tot ha anat molt bé en aquest primer dia. Hi ha un bon nivell, tant de professors com d'alumnes i moltes ganes per seguir ballant


A més, participants i professors oferiran aquest vespre i divendres, 30 de juliol, dues mostres del que s'està fent aquests dies a Dansa Sant Cugat. Les actuacions obertes tindran lloc a partir de les 9 a la plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.