La Biblioteca del Mil·lenari augmenta en un 8% el nombre d'usuaris en els primers 6 mesos de l'any


  • Comparteix:

El servei d'Internet ha registrat un augment notable d'usuaris

El servei d'Internet ha registrat un augment notable d'usuaris

Més de 120.000 persones han passat per la Biblioteca del Mil·lenari durant els primers 6 mesos d'aquest any, el que suposa un increment del 8% respecte el mateix període de l'any passat. La tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, ha destacat també el creixement constant d'usuaris que es connecten a Internet des de la biblioteca.

La Biblioteca del Mil·lenari augmenta any rera any el seu nombre d'usuaris i enguany es troba en disposició d'augmentar les 217.000 visites que es van produir durant tot l'any passat. La tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, ha explicat al magazine Barra Lliure d'aquesta emissora aquest increment.

Àngels Solé

Els sis primers mesos de l'any 2003 la biblioteca va sumar un total de 111.000 visites, i durant el mateix període d'aquest any, els usuaris han estat 120.000, cosa que suposa un increment de 8%


Un de les crecudes més significatives és, però, la de les connexions a Internet des de la biblioteca: si l'any 2001 els usuaris van ser 1.500, l'any passat les connexions van superar les 17.200, i la tendència del present any és la de seguir augmentant. Aquest equipament, situat al Pla del Vinyet, ofereix, a més, discs compactes, DVDs i vídeos, i els santcugatencs que tenen el carnet de la biblioteca són cada cop més, amb el que actualment hi ha més de 10.000 que gaudeixen dels avantatges que suposa ser membre de La Xarxa de Biblioteques de la Diputació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.