L'artista santcugatenca Glòria Corrons porta els 'Aires d'Irlanda' a Sant Cugat amb una exposició a l'Ateneu


  • Comparteix:

L'artista amb algunes de les obres que conformen l'exposició

L'artista amb algunes de les obres que conformen l'exposició

L'artista santcugatenca Glòria Corrons ha inaugurat aquest dimecres l'exposició 'Aires d'Irlanda' a l'Ateneu Santcugatenc, una mostra amb 21 obres en què l'artista plasma vivències i paisatges descoberts a aquell país. Les pintures exposades, totes fetes amb la tècnica de l'oli excepte una aquarel·la, volen transmetre 'l'essència que impregna l'aire d'Irlanda', nació de la qual Corrons es declara 'enamorada'. L'exposició té entrada gratuïta i es podrà veure fins al 5 de maig.

Glòria Corrons és una artista versàtil que també ha cultivat la música, com a pianista i compositora, i l'escriptura, a més de la pintura. L'artista ha passat els últims tres estius a Irlanda, concretament a la zona de Cork. Allà va descobrir la inspiració per a les últimes creacions, tal com explica la mateixa autora.

Glòria Corrons

Irlanda és un país d'una bellesa meravellosa. Els colors són molt vius, les flors són precioses i es respira una gran calma. Em vaig enamorar del país i he volgut portar-ho una mica cap aquí.


Corrons ha ofert un petit recital de piano a la inauguració d'aquest dimecres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.