Mercè Arànega i Ramon Madaula, nominats als Premis Max de les Arts Escèniques


  • Comparteix:

Mercè Arànega i Ramon Madaula

Mercè Arànega i Ramon Madaula

Els actors santcugatencs Mercè Arànega i Ramon Madaula són dos dels nominats en la categoria de millors protagonistes a la 20a edició dels Premis Max de les Arts Escèniques, organitzats per la Fundació SGAE. Arànega aconsegueix aquesta nominació per la interpretació de Neus Català a 'Un cel de plom', que va fer parada al Teatre-Auditori ara fa un any. El reconeixement de Madaula és pel paper de Calogero Di Spelta a 'A teatro con Eduardo'. La gala d'entrega d'aquests guardons serà el 5 de juny al Palau de les Arts de València.

A banda dels actors santcugatencs també opten a una nominació en la categoria de millor elenc de dansa Brodas Bros per l'espectacle Brincabros-Vibra que el 20 de maig pujarà a l'escenari del Teatre-Auditori.

Emma Vilarasau va guanyar el 2014 el Premi Max a la millor actriu per la seva interpretació a 'Barcelona'. El també santcugatenc Francesc Orella va rebre el 2008 aquest guardó en la categoria de millor actor per la seva actuació al muntatge 'Un enemic del poble'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.