Les Biblioteques de Sant Cugat es bolquen amb Sant Jordi amb espectacles, recitals i narracions de contes


  • Comparteix:

El públic infantil podrà gaudir de cinc sessions d''Hores del conte'

El públic infantil podrà gaudir de cinc sessions d''Hores del conte'

La celebració de Sant Jordi mobilitza les tres biblioteques municipals que, entre aquest dijous i el 29 d'abril, ofereixen una desena d'activitats per a tots els públics. Els actes han començat aquest dijous amb la presentació del llibre de Pili Egea, 'Les 12 aventures de Rodas', a la Library Living Lab de Volpelleres. L'obra, de l'Editorial Somnins, incorpora 12 il·lustracions dels artistes del projecte inclusiu Fem un Museu.

Aquest dijous també ha arrencat la primera de les cinc sessions d''Hora del conte', amb 'El rei i el mar' amb Pea Green Boat, també a la biblioteca de Volpelleres. La resta de cites amb la narració de contes seran aquest dissabte i dimarts, dijous i dissabte de la setmana que ve. Els títols i horaris de la resta de sessions es poden consultar al web de les Biblioteques de Sant Cugat.

Dilluns que ve, la ressaca de Sant Jordi es viurà amb l'espectacle 'Encontro imaginari. Un aperitiu al Flore', de Narcís Comadira, i amb les veus de Carme Sansa, Joan Massotkleiner i Jaume Mallofré que llegiran versos de Rododera, Pla i Carner. Serà a les vuit del vespre a la Gabriel Ferrater, amb acompanyament musical.

Dos dies després, dimecres, el Cicle Poe2ia porta Teresa Colom i Mireia Calafell a la biblioteca Marta Pessarrodona, a partir de dos quarts de vuit del vespre. El mateix dia, mitja hora més tard però a la Central Gabriel Ferrater, Dolors Vilarasau conduirà un club de lectura sobre drames històrics de Shakespeare.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.