La Coral Conservatori de Sant Cugat guanya el primer premi en categoria juvenil a Eixea


  • Comparteix:

Un moment de l'actuació / Foto: EMMVA

Un moment de l'actuació / Foto: EMMVA

La Coral del Conservatori Municipal de Música de Sant Cugat ha guanyat el primer premi en la categoria juvenil al concurs de corals d'Eixea, a l'Aragó. Es tracta del certamen més antic de l'Estat espanyol i l'entitat santcugatenca s'ha imposat a sis grups més estatals per endur-se el premi, dotat amb 2.000 euros.

La coral ha presentat al concurs quatre peces, un motet anglès del Renaixement, un fragment de 'Els Miserables', una cançó tradicional del poble aragonès de Codonyera i una cançó tradicional valenciana, 'Ja ve Cento'. El director de la coral, Raimon Romaní, ha explicat a Cugat.cat que aquest premi és un reconeixement a la feina feta fins ara i els anima a seguir en el mateix camí.

Raimon Romaní

Estem molt contents pel reconeixement d'algú de fora que ens confirma que anem bé. És un jurat de molt prestigi i que ens digui que anem bé ens posa tranquils. Hem trobat un camí i l'hem d'anar fent.


És la segona vegada que la coral s'ha presentat a aquest concurs i l'any passat ja van acabar segons. El grup està format per 45 cantaires d'entre 16 i 21 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.