Dansa solidària i improvisació amb 'Cronexiones', aquest divendres al Sant Cugat Balla


  • Comparteix:

Imatge d'una actuació del Sant Cugat Balla de 2015 / Foto: Localpres

Imatge d'una actuació del Sant Cugat Balla de 2015 / Foto: Localpres

El Sant Cugat Balla encara aquest divendres la recta final dels actes d'enguany amb l'actuació, a les sis de la tarda, de l'Escola de Balls de Saló a la plaça del Coll. L'objectiu és recaptar fons per a l'ONG Petits Músics del Món. A les nou del vespre, l'escola La Tacones presentarà a les seves instal·lacions 'Cronexiones', a càrrec d'Ana Pérez i Pol Jiménez.

L'escola local de balls de saló oferirà actuacions de diferents estils de ball, grups d’edat i nivells. L'entrada és lliure i gratuïta.

Després serà el torn dels 30 minuts d'improvisació cronometrada amb l'escola La Tacones. 'Cronexiones' és un espai on, a través de la improvisació i utilitzant els codis, eines i riquesa de la dansa espanyola, se succeïran trobades entre dos o més artistes.

Les entrades s'han de reservar a info@latacones.es perquè les places són limitades. Es tracta d'un espectacle de taquilla inversa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.