L'Encabronada dels Diables, entre avui i diumenge a Sant Cugat


  • Comparteix:

El Boc de Can Vernet serà present a la celebració

El Boc de Can Vernet serà present a la celebració

L'Encabronada dels Diables de Sant Cugat té lloc entre aquest divendres i diumenge. L'espai central de les activitats serà el parc de Ramon Barnils, que aplegarà espais de gastronomia i 'foodtrucks' i bona part dels actes més importants, com el despertar del boc, el correfoc de les bèsties i el bany de foc.

Divendres
Per començar la festa, es farà una cercavila d'inici a dos quarts de set amb els Tabalers des de la plaça de la Vila fins al parc de Ramon Barnils i una 'performance' de percussió participativa a càrrec de Dan Arisa a tres quarts de set de la tarda al mateix parc, que acollirà la resta d'activitats. L'inici oficial serà a les vuit, amb l'explicació de la llegenda del Boc de Can Vernet a càrrec d'Eva Tataret i Miquel Resina.

La tronada d'inici donarà el tret de sortida a les activitats de dansa, música i pirotècnia, que encetarà la dansa amb els grups de Juvenils i Mèdium de l'Esbart Sant Cugat a dos quarts de nou, seguit de la mostra de pirotècnia per a diables i bèsties a càrrec de l'Antiga Casa Manuel Estalella. A les nou i les deu, la secció de malabars dels Diables organitza la Malabarada Popular. Atres quarts de deu, es faran dos espectacles musicals. El primer, a càrrec d'Alba Llibre i, el segon, del 'cantaor' Pere Martínez.

Dissabte
Dissabte al matí es farà el concurs de percussió de colles de diables de Catalunya, en què participaran 12 grups, i a la tarda tindrà lloc el gran acte central de l'Encabronada: trobada de bèsties, despertar del Boc amb cercavila fins al Pont de Can Vernet i ball de foc. La nit de dissabte es tancarà amb el concert de La Banda del Coche Rojo,

Diumenge
Diumenge continuaran les activitats amb un cercavila d'escoles i una ballada de swing. El punt final el posarà a la tarda la música de Miquel del Roig, que repeteix a l'Encabronada per tercer any consecutiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.