La dansa crea complicitats amb Petits Músics del Món i el seu projecte a Malawi


  • Comparteix:

L'Escola de Balls de Saló Sant Cugat i Petits Músics del Món s'han unit una vegada més per impulsar el projecte que l'ONG desenvolupa a Malawi. El ball ha estat aquest divendres l'excusa per recaptar fons per a l'entitat i, sobretot, per donar a conèixer la tasca que Petits Músics del Món porta a terme al país africà amb la intenció de millorar les condicions de vida a través de la música i la dansa. Així, el centre ha ofert una mostra de balls solidària en el programa del Sant Cugat Balla.

Aquesta no és la primera vegada que l'Escola de Balls de Saló Sant Cugat i Petits Músics del Món uneixen forces. En aquesta ocasió, una mostra de danses a la plaça del Coll ha servit per recaptar fons per a l'ONG i donar a conèixer el projecte, al qual el centre s'ha sumat, com ha explicat el director, Dani Curto.

Dani Curto

Hem fet un viatge a l'Àfrica i hem iniciat un projecte molt maco allà per formar gent.


Tot plegat, segons el fundador i director de Petits Músics del Món, Martí Marín, per fer un pas més i millorar les condicions de vida a Malawi amb la música i la dansa.

Martí Marín

Suposa més gent col·laborant. Ara ja no som només músics, sinó també ballarins i podem utilitzar aquestes dues plataformes per seguir assolint objectius.


La mostra solidària també forma part del Sant Cugat Balla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.