La quarta edició de Dansa Sant Cugat clou amb un nou èxit de públic i la satisfacció dels alumnes


  • Comparteix:

270 ballarins han participat al curs durant cinc dies

270 ballarins han participat al curs durant cinc dies

Èxit de participació a la quarta edició del curs Dansa Sant Cugat, que s'ha celebrat durant la setmana passada a la nostra ciutat. Una exhibició a la plaça de l'Om ha tancat les activitats del curs, que enguany han aplegat més de 270 ballarins de diferents països.

Unes sis-centes persones han seguit les dues mostres de dansa al carrer que ha presentat Dansa Sant Cugat a la plaça de l'Om. Des de l'organització estan satisfets, ja que un dels objectius del curs és apropar la dansa a la ciutadania. Ho explica Anna Sánchez, co-directora de 'Dansa Sant Cugat'.

Anna Sánchez

Pel que sigui, la dansa fa por i la gent es pensa que s'avorrirà. Però tots els nens petits ballen. Hi ha un forat aquí enmig i nosaltres el volem omplir.


Els tallers s'han allargat durant 5 dies i han comptat amb classes impartides per 17 professors de reconegut prestigi en els diferents àmbits de la dansa. Els 270 participants han suposat un increment d'un 20% respecte a edicions anteriors. Tot i això, encara hi ha grups que podien haver admès més alumnes.

Un dels aspectes millor valorats pels alumnes del curs han estat els emplaçaments, i molt especialment el Teatre Auditori. La directora del Centre Cultural, Àngels Seix, explica els motius.

Àngels Seix

Hi ha una doble vessant. Per una banda, tenim 400 metres quadrats, que és una cosa que no es troba tan fàcilment. Per una altra, està el fet que ja sigui un escenari. Quan han d'actuar ja no els fa tant de respecte.


Els organitzadors ja han anunciat que, de cara a l'any vinent, s'està estudiant incorporar algunes novetats, com ara un taller de 'body percussion' i programar activitats pels migdies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.