La dansa de Sant Cugat reivindica en el seu dia la visibilitat d'aquesta disciplina tot l'any


  • Comparteix:

Uns 400 alumnes d'una desena d'escoles de dansa locals han celebrat aquest dissabte el Dia Internacional de la Dansa amb un tast de tot l'après durant el curs. La 13a Mostra de Dansa, que forma part del festival Sant Cugat Balla, ha ofert un any més al parc de Ramon Barnils coreografies de dansa clàssica, contemporània i hip hop, entre d'altres, per reivindicar que la dansa existeix tots els dies de l'any.

Davant milers de persones, ballarins de totes les edats han pujat a l'escenari per demostrar com gaudeixen d'aquesta disciplina.

Dansaires

Nosaltres lluitem cada dia i ensenyar-ho a tothom és una satisfacció. / És una forma d'expressar el que sents, d'estar en companyia i de passar-ho bé. / És una manera de dir el que sents en poques paraules.


Per les escoles de dansa, aquest esdeveniment és un dels plats forts del curs, ja que serveix per visibilitzar la seva tasca. El sector considera que a Sant Cugat la dansa gaudeix d'una bona salut, però que la disciplina hauria de tenir més presència.

Professors

Pels alumnes és una motivació ja que s'han estat preparant durant tot l'any, també és important per als pares. / La dansa hauria de ser una disciplina amb més visibilitat. / Cada any hi ha més ganes de ballar i surten molts grups.


En aquest sentit, el director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, creu que justament esdeveniments d'aquest tipus serveixen per recordar que la dansa existeix durant tot l'any.

Pep Tugues

Que avui més de 1.000 persones puguin veure la feina feta és bo, però la dansa existeix els 365 dies de l'any.


Sant Cugat ha celebrat el Dia Internacional de la Dansa amb el programa d'activitats Sant Cugat Balla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.