Joan Dausà actua avui a Valldoreix en un concert benèfic organitzat per VEN


  • Comparteix:

Joan Dausà en una actuació al Teatre-Auditori

Joan Dausà en una actuació al Teatre-Auditori

El cantautor Joan Dausà actua aquest dimarts en un concert benèfic organitzat per Valldoreix Espais Naturals (VEN) a la Nau de Cultura del territori. El concert començarà a les set de la tarda i també tindrà l'actuació de la guitarrista Claudia Salamonesco i els cantautors Ariadna Bofill i Joan Carles Fontcuberta. L'acte vol recaptar fons per ajudar a una ordre religiosa dedicada a oferir educació i refugi a infants en una regió del Senegal.

El president de VEN, Alfons Romero, ha detallat el projecte que volen finançar, que està relacionat amb oferir educació als infants i joves, especialment les nenes, a la zona de Casamance. A més, també tenen residències que acullen nens que s'han quedat orfes.

Alfons Romero

La seva finalitat és que la joventut tingui feina i estigui formada. Tres eixos: formació, que es puguin quedar a treballar al seu país i evitar la immigració clandestina.


El concert és amb entrada gratuïta i la contribució es podrà fer a través de la rifa que se celebrarà i amb aportacions voluntàries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.