Els Gausacs descarreguen el 3 de 8, el 4 de 8 i el 2 de 7 a la diada del Roser de Cerdanyola


  • Comparteix:

El 2 de 7 d'aquest diumenge / Foto: Montse Pellicer

El 2 de 7 d'aquest diumenge / Foto: Montse Pellicer

Els Castellers de Sant Cugat han descarregat el 4 de 8, el 3 de 8 i la torre de set a la diada del Roser de Cerdanyola. Els camises verdes han demostrat en la visita als seus fillols que el 4 i el 3 de 8 són sòlids i ja es preparen per actuar a casa, a la diada de Sant Ponç, diumenge vinent. A la plaça cerdanyolenca, els Gausacs han estat acompanyats pels amfitrions i els Castellers de Barcelona.

Els Castellers de Cerdanyola han carregat el 5 de 7 i han descarregat el 4 de 7 amb agulla i el 3 de 7 amb agulla. Els barcelonins, per la seva banda, han fet un intent desmuntat de 2 de 7 que després han descarregat i també han completat el 4 de 8 i el 3 de 8.

L'actuació d'aquest diumenge forma part de la Quinzena Verda dels Castellers de Sant Cugat, que acabarà el cap de setmana vinent amb les vigílies dissabte a les sis de la tarda a la plaça de Pep Ventura i diumenge al migdia amb l'actuació de Sant Ponç a la plaça d'Octavià.

Un dels caps de colla dels Gausacs, Biel Samsó, ha explicat a Cugat.cat que planegen ajuntar els millors castells que han fet aquesta temporada, el 4 de 8, el 3 de 8 i el 2 de 8 amb folre.

Biel Samsó

Els objectius era anar ajuntant castells, és evident que aquest cap de setmana el que ens agradaria és la tripleta de 8 el diumenge.


Abans, els camises verdes passaran aquest dilluns pel programa de Cugat.cat 'NiTrad'. Dimarts tindrà lloc l'entrega d'escuts i camises, dijous la trobada de novells i divendres una gimcana per a adults.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.