Paco Salas porta els seus retables d'estil romànic a la basílica de Ripoll


  • Comparteix:

L'artista santcugatenc exposarà fins a finals de mes

L'artista santcugatenc exposarà fins a finals de mes

L'artista santcugatenc Paco Salas presentarà el proper 10 d'agost i fins a finals de mes a la Basílica de Ripoll una exposició de figures i retaules romànics. L'exposició consta de 30 peces, que estan a la venda amb un preu a partir dels 6.000 euros.

Des del dia 10 i fins el 31 d'agost la Basílica de Ripoll acollirà una exposició de l'artista santcugatenc Paco Salas, on es prodran veure figures i retaules romànics. Salas explica el contingut de l'exposició.

Paco Salas

Hago una exposición en la Basílica de Ripoll, una de tantas de las que he hecho en toda mi vida. Y hago románico porqué soy un romántico del arte medieval.


Salas va clausurar el mes passat una altra exposició, en aquest cas de pintura, a Eivissa, i en prepara una altra a Montblanc. Totes les seves obres es poden comprar, amb preus que van dels 6.000 euros en endavant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.