La Diada de Testes dels Caparrots arriba a la 3a edició amb tres colles convidades


  • Comparteix:

Durant la festa es presentarà el Caparrot de l'Any, dedicat a Dolors Vilarasau / Foto: Localpres

Durant la festa es presentarà el Caparrot de l'Any, dedicat a Dolors Vilarasau / Foto: Localpres

Els Caparrots de Sant Cugat celebren la 3a Diada de Testes aquest diumenge a la plaça de l'Om amb la gran novetat de tenir tres colles convidades: els Geganters de Gràcia, la Colla Mitjana dels Gegants de Montcada i Reixac i els Capgrossos Ciutat Comtal, de l'Hospitalet de Llobregat. L'entitat presentarà en societat el Caparrot de l'Any, dedicat a la directora de teatre Dolors Vilarasau.

La festa gran de la colla santcugatenca començarà a un quart d'onze del matí amb la plantada de caparrots a la plaça de l'Om, des d'on arrencarà una cercavila per diversos carrers cèntrics que acabarà al mateix punt d'inici. A continuació, es faran els parlaments i la presentació del Caparrot de l'Any 2017, i després una ballada amb totes les colles convidades.

La membre dels Caparrots de Sant Cugat, Marta Jener, expressa la satisfacció de l'entitat per haver aconseguit que la Diada de Testes formi part del calendari de festes tradicionals.

Marta Jener

És un reconeixement a l'entitat, que ja forma part d'aquesta Coordinadora d'Entremesos de Cultura Popular. Igual que les altres, també ens fa il·lusió dir que tenim la nostra diada.


L'Ajuntament, la Coordinadora d'Entremesos de Cultura Popular i Tradicional i la galeria DTerra col·laboren en l'organització.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.