Jordi Lara guanya el Premi Crítica Serra d’Or de Narració per 'Mística Conilla'


  • Comparteix:

Jordi Lara va visitar el 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat per presentar 'Mística Conilla'

Jordi Lara va visitar el 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat per presentar 'Mística Conilla'

L'escriptor santcugatenc Jordi Lara ha guanyat el Premi Crítica Serra d’Or de Narració 2017 per la seva última obra: 'Mística Conilla' (Edicions 1984). Es tracta d'un conjunt de relats de ficció sobre temàtiques diverses sense relació aparent que ha convençut el jurat d'un guardó que concedeix l'editorial Publicacions de l’Abadia de Montserrat. El premi, sense dotació econòmica, també ha reconegut Joan-Lluís Lluís per la novel·la 'El Navegant' i Mireia Vidal-Conte, per la seva obra poètica 'Ouse'.

La 51a edició dels Premis Crítica Serra d’Or 2017 s'ha celebrat aquest dimecres a Barcelona, presidida pel Pare Abat Josep M. Soler. Lara ha posat en valor la tasca dels escriptors catalans i ha resumit així la seva motivació a l'hora d'escriure 'Mística Conilla'.

Jordi Lara

No hi ha valentia més gran que estimar tant un país i una llengua quan l'amor és tan difícil. Vaig escriure 'Mística Conilla' perquè són les dificultats i les servituds les que donen sentit al fet d'escriure.


Els guardons han distingit en total 13 categories entre novel·la, poesia, teatre, literatura infantil o juvenil, traducció i recerca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.