La Cercavila d'Escoles més multitudinària omple els carrers de gent i figures


  • Comparteix:

Un miler de persones ha recorregut aquest diumenge els carrers de la ciutat en la Cercavila d'Escoles més multitudinària. La 6a edició d'aquesta iniciativa, organitzada pels Geganters de Sant Cugat, ha aplegat una cinquantena de figures, deu centres públics de la ciutat, els concertats Avenç i Thau i un centre de Rubí. També hi han participat els caparrots, els diablons i els tabalers. La trobada ha finalitzat a la plaça d'Octavià.

Enguany, la cercavila s'ha celebrat diumenge al matí i no dissabte a la tarda com els anys anteriors per fer-la més accessible a les famílies i professors. Ho ha explicat a Cugat.cat la membre dels Geganters de Sant Cugat Eva Tataret.

Eva Tataret

Havíem vist que els dissabtes moltes famílies tenien activitats i això ho complicava tot una mica. Llavors vam decidir canviar-ho a diumenge.


Els infants estan molt contents de participar-hi, ja que poden mostrar totes les figures que han anat preparant durant el curs amb l'ajut de mestres i pares.

Participants

És el primer cop que venim i ens agrada molt portar els gegantons de l'escola. / L'hem fet nosaltres amb l'ajut dels nostres pares. / És un cuc on les persones s'hi poden posar dins i rodar.


Aquesta edició de la cercavila també ha comptat amb la figura del nou centre educatiu de la ciutat, La Mirada, que ha estat creada especialment per a l'ocasió. Segons la directora de l'escola, Clara Caso, per a ells la cercavila ha estat una presentació en societat.

Clara Caso

Coincideix que hem nascut al setembre i amb la cercavila a les escoles tenim la primera oportunitat que ens coneguin.


La Cercavila d'Escoles és una iniciativa bianual que va néixer el 2007 i, des d'aleshores, ha incrementat el nombre de figures i de centres participants. Fa dos anys va aplegar més de 50 figures de 18 centres educatius i entitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.