La 3a Encabronada dels Diables posa els fonaments per convertir-se en una referència a Sant Cugat


  • Comparteix:

El Boc de Can Vernet ha cremat tot el cap de setmana / Foto: Localpres

El Boc de Can Vernet ha cremat tot el cap de setmana / Foto: Localpres

Els Diables de Sant Cugat han tancat la 3a Encabronada amb l'objectiu de consolidar l'estructura d'enguany i convertir la festa en una referència a la ciutat. La colla està satisfeta amb el resultat del plat fort del dissabte i destaca que 'la plaça estava plena' per veure cremar el Boc de Can Vernet, les bèsties i els Diables de la ciutat al bany de foc del Parc de Ramon Barnils.



El president dels Diables de Sant Cugat, Èric Ricart, ha assenyalat que, 'tot i que hi ha aspectes a millorar', la colla està 'molt contenta' amb l'estructura de l'espectacle d'enguany, que explicava la llegenda del Boc de Can Vernet a través de la pirotècnia. Ricart ha assenyalat que l'objectiu de la colla és mantenir el programa l'any vinent, només amb el canvi de les bèsties convidades al Correfoc.

Èric Ricart

La plaça estava molt plena, tenim molt de públic que ve a veure els actes de Diables. El que volem és aconseguir instaurar aquesta festa com una de les primeres de primavera on cada any vingui molta gent.


La festa ha acabat ben entrada la tarda de diumenge, amb el concert de Miquel del Roig i una traca de fi de festa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.