Lluís Ribas substitueix Batlle al front d'Espais d'Art amb l'objectiu de potenciar la imatge cultural de Sant Cugat


  • Comparteix:

La nova Junta de l'entitat està marcada per la continuïtat

La nova Junta de l'entitat està marcada per la continuïtat

Lluís Ribas és el nou president de l'associació de galeries Espais d'Art de Sant Cugat, després que el mes passat es renovés la Junta de l'entitat. Ribas substitueix Jordi Batlle, que en els darrers dos anys havia encapçalat l'associació. L'objectiu del nou president és continuar amb la feina feta fins ara i donar un nou impuls a la imatge cultural de la ciutat.

L'associació de galeries Espais d'Art de Sant Cugat ja té nou president. Es tracta de l'artista i galerista santcugatenc Lluís Ribas. Ribas ocupa el càrrec que Jordi Batlle va deixar lliure el passat mes de juliol, quan es va renovar la Junta de l'entitat.

El nou president s'ha mostrat molt il.lusionat amb la nova etapa que ara s'obre, i ha deixat clar que el seu objectiu, a partir d'ara, és potenciar la imatge cultural de la nostra ciutat.

Lluís Riba

Donar a conèixer la imatge de la nostra ciutat com la galeria d'art més gran, ja que la diversitat i la riquesa que en aquest sentit tenim és única


Pel que fa a la polèmica entre Espais d'Art i l'associació d'artistes Firart per l'exclusió d'aquesta entitat en la darrera edició de la Nit de l'Art, Lluís Ribas ha explicat que veuen amb bons ulls la implicació dels artistes en una iniciativa 'oberta' com aquesta, tot i que ha afegit que dependrà de si s'assoleix un acord entre les dues entitats.

Recordem La Nit de l'Art es celebra cada any pel mes de maig. La del 2005 serà la cinquena edició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.