La Festa de la Percussió arrenca aquest dissabte amb la cercavila infantil


  • Comparteix:

La percussió pren el protagonisme aquest cap de setmana

La percussió pren el protagonisme aquest cap de setmana

La Batuescola celebrarà aquest dissabte la primera jornada de la 5a edició de la Festa de la Percussió, les jornades que l'associació aprofita per mostrar a Sant Cugat la seva feina. El parc de Ramon Barnils acollirà la majoria dels actes d'un cap de setmana que començarà amb la cercavila de percussió infantil a les cinc de la tarda. La proposta començarà a la plaça de Can Quitèria i transcorrerà per la Rambla Jaume Sàbat i la del Celler per tornar al parc.

Després de la cercavila es farà la mostra estàtica de percussió, on els 14 grups participants, tots els de la Batuescola i dos convidats, interpretaran un ritme. Per culminar la festa, actuaran dos grups professionals: els Residual Gurus, amb un integrant santcugatenc, Raül Pérez, mostrarà el seu espectacle de carrer on quatre executius de les altes esferes polítiques i econòmiques internacionals arriben al col·lapse existencial, un punt de no retorn a les seves vides. El florestà Pulmon Beatbox serà l'encarregat de l'últim espectacle.

Teaser de l'espectacle de Residual Gurus



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.