Txarango, Manel i Blaumut, caps de cartell de la 6a edició dels Petits Camaleons


  • Comparteix:

La sisena edició del festival de música per a infants Petits Camaleons tindrà lloc a Sant Cugat entre el 30 de setembre i l'1 d'octubre. Txarango, Manel, Blaumut i Doctor Prats seran els caps de cartell d'enguany. Tampoc no faltaran a la cita cares conegudes d'aquesta iniciativa com Joan Miquel Oliver, La Iaia i el reggae per a xics dels The Penguins.

Manel serà l'encarregat de donar el tret de sortida al festival el 29 de setembre amb la festa dels pares i Txarango posarà el punt final al festival on gairebé una quarantena d'artistes oferiran 45 concerts repartits en nou escenaris, dos més que en les edicions passades. Un d'aquests espais és el Camaleons Solidaris i l'altre és el Jardí dels Camaleons, ubicat al pati de darrere la biblioteca central, on es podran veure arts escèniques relacionades amb la música.

Una de les novetats d'enguany és que el festival ampliarà les activitats dirigides a infants de zero a tres anys. La previsió d'aquesta edició dels Petits Camaleons és arribar als 7.000 espectadors, un miler més que l'any passat. El director artístic del festival, Albert Puig, ha explicat a la presentació del projecte que, després de cinc anys, volen convertir-se en una referència per la música catalana.

Albert Puig

Volem un festival que sigui al mapa lluitant contra allò que passa a vegades: que quan és per a públic familiar sembla que sigui més petit. Doncs no, volem que sigui molt gran.


Entre les noves propostes hi destaquen concerts com els de Roleguita & Boqueron, Toni Xuclà i Xiula.

La iniciativa vol descobrir nous artistes al públic santcugatenc com Agnès & The Pèpits, Esther Condal, Jorge Da Rocha, la santcugatenca Pavvla i La Cris i els grups musicals Cybee, Coriolà, Projecte Mut i Roba Estesa, entre d'altres.

Tampoc no faltaran en aquesta sisena edició les propostes de música d'arrel amb les actuacions de Maio de Sal, Root66, Pele Macleod, el folk de La Puça Diatònica, Marcel Casellas Trio i la Balkan Paradise Orchestra.

Els que tinguin ganes de saltar i ballar ho podran fer al ritme de la Batuescola de Sant Cugat, amb l'espectacle de la Karaokes Band Kids, el swing de Three Cool Cats, el moviment de Les Absentes, la festa i diversió de Bonobos, La Bambula, xeic!, els ja coneguts Heavy per Xics, The Penguins, el rock de Buhos, Itaca Band i la Fundación Tony Manero.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.