Els assajos per al ball del 'Paga-li Joan' de Festa Major comencen dimecres que ve


  • Comparteix:

Els assajos s'allargaran fins al 21 de juny

Els assajos s'allargaran fins al 21 de juny

Els assajos per al 'Paga-li Joan' de Festa Major començaran dimecres de la setmana que ve. Les cites per practicar la dansa són dimecres i divendres fins al 21 de juny. Els infants, de sis a 16 anys, assajaran de set a vuit del vespre i els adults ho faran de dos quarts de vuit a dos quart de deu. Els assajos es faran al jardins del Paga-li Joan i en cas de pluja es traslladaran al Celler Modernista. Com és tradició, el ball del vano i el ram tindrà lloc el dia de Sant Pere, a dos quarts de nou del vespre, a l'Hort de l'Abat-Jardins del Paga-li Joan.

L'assistència a l'assaig general del 21 de juny i la participació del grup d'adults al Seguici de Sant Pere el 29 de juny són obligatòries.

Els interessats a inscriure's al ball ho poden amb un correu electrònic a l'adreça pagalijoan@gmail.com o bé directament als assajos fins al 9 de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.