Valldoreix celebra aquest dissabte la primera Nit de l'Art del territori


  • Comparteix:

L'escultura guanyadora de la Biennal d'Escultura Valldoreix dels Somnis

L'escultura guanyadora de la Biennal d'Escultura Valldoreix dels Somnis

L'EMD i Amicart porten aquest dissabte a Valldoreix la primera Nit de l'Art del territori amb una trobada a la Casa de la Vila i als Jardins de l'Onze de Setembre. La vetllada, que tindrà lloc entre dos quarts de vuit del vespre i les dotze de la nit, servirà per inaugurar un espai escultòric amb una desena de peces de la mostra 'Valldoreix dels Somnis' i l'exposició col·lectiva dels alumnes del taller d'escultura del territori 'La màgia del modelatge'. La música i el cava amenitzaran la jornada.

En ser la primera edició, la trobada s'ha desmarcat de la celebració de la Nit de l'Art a Sant Cugat per dotar-se de més visibilitat. La presidenta d'Amicart, Marcenia Baqués, ha explicat a Cugat.cat que la vetllada vol ser una celebració.

Marcenia Baqués

La idea és celebrar l'art en tots els sentits. És la primera vegada que ho fem i n'estem molt contents.


El vocal de Cultura de l'EMD, Quim Castelló, ha afirmat que la Nit de l'Art és el resultat del moment d''eclosió cultural' que viu el territori.

Quim Castelló

Volem continuar amb tota aquesta eclosió cultural de música, teatre, escultura... Valldoreix és un cim de cultura actualment.


L'EMD i Amicart ja van acordar, a la celebració de la Biennal d'Escultura de Valldoreix, que les obres guanyadores del certamen passarien a formar part del patrimoni artístic del territori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.