Comença amb èxit un cap de setmana ple de dansa i teatre a la Unió


  • Comparteix:

L'espectacle de hip hop 'Basat en fets reals', de la companyia UNIQ, ha aplegat prop de 350 persones aquest divendres al Teatre la Unió. La sala local també acollirà diumenge l'espectacle infantil 'El follet i el sabater', de la mà de la companyia Sim Salabim, i l'obra de Tennessee Williams 'La gata sobre la teulada de zenc calenta'.

Els santcugatencs han gaudit amb l'espectacle dels deu ballarins de la firma UNIQ conformen l'única companyia de hip hop de l'Estat Espanyol, que a més participa activament en campionats europeus i espanyols amb èxit. Des de l'organització, el programador del tearte la Unió, Cristian Treceño, s'ha mostrat molt satisfet de la resposta del públic.

Cristian Treceño

Va anar molt bé, el públic va estar molt entregat i ho va passar molt bé.


Després de l'èxit de divendres, diumenge al matí serà el torn dels més petits gràcies a l'espectacle infantil 'El follet i el sabater', de la companyia Sim Salabim.

El mateix diumenge a la tarda el Teatre la Unió serà l'escenari de l'obra 'La gata sobre la teulada de zenc calenta', de Tennessee Williams, dirigida per Tomás Rodríguez. Cristian Treceño.

Cristian Treceño

És un muntatge que vam veure i ens va agradar molt. Vam pensar que era un bon moment per recuperar un clàssic.


Els més petits tenen doncs la seva cita a la Unió aquest diumenge a les 12 del migdia mentre que el públic adult podrà veure el clàssic de Williams a dos quarts de set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.