El Festival Vincles torna al setembre al Celler amb Joan Rovira, Andrea Motis i Judit Neddermann


  • Comparteix:

El Festival Vincles farà pujar a l'escenari del Celler Modernista Joan Rovira, Andrea Motis i Judit Neddermann, el 7, 8 i 9 de setembre. El festival, que ofereix una vetllada que combina un concert d'un nom propi de l'escena catalana amb un d'un músic emergent de Sant Cugat, també convida Clàudia Bardagí & Xevi Camp, Sara Terraza Trio i el trio format per Selma Coll, Ferran Savall i Vic Moliner. Els concerts, que seran a les nou del vespre, s'agrupen enguany en tres dies consecutius en la programació de Sant Cugat al Descobert. La compra anticipada d'entrades es pot fer a Centresculturals.santcugat.cat.

Joan Rovira i Clàudia Bardagí & Xevi Camp, 7 de setembre
El Vincles no és el primer festival santcugatenc en què participa Joan Rovira. El de les Terres de l'Ebre va desfilar pel Petits Camaleons el 2015 i ara torna a visitar el municipi després de les vacances per presentar el seu últim treball, 'Encara tenim temps'. L'altra intervenció serà la de la pianista, cantant i compositora santcugatenca Clàudia Bardagí, acompanyada per Xevi Camp, a la bateria i sàmpler.




Andrea Motis i Sara Terraza Trio, 8 de setembre
Andrea Motis és la que més ha trepitjat Sant Cugat, tot i que en aquesta ocasió ho farà sense Joan Chamorro. Va ser el seu mentor qui la va portar el 2011 per primera vegada a Sant Cugat al Cafè Auditori i amb ell han recorregut tots els escenaris locals, el Siglo (2012 i 2013) i el Teatre-Auditori (2013, 2014 i 2016). L'última actuació va ser acompanyant l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra (ONCA) amb Gerard Claret. Ara, Motis actua en solitari i presenta 'Emotional Dance'.

L'altra cara de la moneda serà Sara Terraza Trio. La cantautora de pop-soul comença un projecte en solitari després de ser solista del grup coral Geriona. Terraza publica versions i temes propis al seu canal de YouTube.




Judit Neddermann i Selma Coll, Ferran Savall i Vic Moliner, 9 de setembre
Una de les artistes més prolífiques del moment, Judit Neddermann, tornarà a Sant Cugat després d'estrenar-se a la Festa Major del 2016. Serà una oportunitat per escoltar de nou el treball 'Un segon'. La intèrpret es veurà les cares amb tres figures que s'uneixen en format trio: Ferran Savall, la santcugatenca Selma Coll i Vic Moliner.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.