El Cicle de Concerts del Castell de Canals arrenca amb la Barcelona Gipsy balKan Orchestra


  • Comparteix:

La BGKO protagonistes del concert inaugural / Foto: Web BGKO

La BGKO protagonistes del concert inaugural / Foto: Web BGKO

El Cicle de Concerts del Castell de Canals arrencarà aquest dissabte amb la Barcelona Gipsy balKan Orchestra (BGKO) que obrirà les vetllades musicals. La resta de propostes són la pianista Clara Peya l'Orquestra Simfònica Harmonia i la 'Missa de la Coronació' de Mozart amb la Coral Harmonia. Tots els concerts es faran els dissabtes de juny a tres quarts de deu del vespre, tret del concert del dia 17, que començarà a un quart de nou.

La compra anticipada d'entrades es pot fer a l'àrea de Cultura de l'EMD i al 93 589 82 69 i al 93 674 27 19. L'horari d'atenció és de dilluns a divendres, de nou del matí a dos quarts de tres de la tarda, i dimarts i divendres, de cinc a set de la tarda.

El preu de l'entrada és de 10 euros. Es pot fer un abonament de 30 euros fins aquest divendres, que inclou tres concerts i el muntatge teatral 'L'electe', de la programació teatral de la Nau de Cultura.

El vocal de Cultura de l'EMD, Quim Castelló, ha posat en valor la qualitat de la iniciativa i ha reconegut que és necessari arranjar l'espai perquè fa pujada.

Quim Castelló

Allò és patrimoni i s'han de fer algunes cates. D'ha d'arranjar perquè té una pujada del 12%.


BGKO, 3 de juny
La formació recull la tradició musical gitana i jueva de la zona dels Balcans, del centre i est d'Europa, i del Pròxim Orient. La banda ha actuat en diferents escenaris europeus.



Orquestra Simfònica Harmonia, 10 de juny
Neix a Calella com a Orquestra de Cambra Harmonia el 2009. Cinc anys després es presenta com a Orquestra Simfònica Harmonia, orquestra titular de la Temporada Lírica Ciutat de Calella.



'Missa de la Coronació', 17 de juny
La Coral Harmonia del territori s'ocupa de donar vida a 'La Missa de la Coronació', de Mozart. L'entitat és una de les més arrelades al territori amb més de 35 anys de trajectòria.

Clara Peya, 24 de juny
La compositora i pianista presenta 'Oceanes', el seu nou disc. La músic torna a la ciutat després de la seva visita el gener passat al Teatre-Auditori.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.