La ciutat desplega 50 activitats a l'estiu amb Sant Cugat al Descobert


  • Comparteix:

L'agenda d'activitats culturals estiuenques té lloc entre aquest dissabte i el 10 de setembre en la programació Sant Cugat al Descobert. La segona edició de la iniciativa reuneix 48 propostes en 12 programes destinats a tots els públics amb una gran varietat de disciplines. Els viatges literaris, activitats a les biblioteques municipals, són la novetat d'enguany d'una iniciativa que té de nou Les Nits de Música al Claustre, les Lectures a la Fresca i el festival Vincles.

La tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, ha posat l'accent en les activitats que es faran a les biblioteques.

Carmela Fortuny

El que demano a l'equip és que tots ens posem d'acord per pensar un programa conjunt. Les biblioteques no podien estar a l'esquena del Sant Cugat al Descobert.


Sant Cugat al Descobert també estarà present als districtes amb Ritmes i dansa al Casino de la Floresta i el Vespre de Circ al pati del Casal de Mira-sol. Els concerts tindran cabuda a Música a Torreblanca, el festival Vincles i el Celler de Jazz. En aquest darrer espai, Saltors presentarà el disc 'Fingertips', com explica un dels seus components, Jaume Saltor.

Jaume Saltor

La veritat és que estem molt il·lusionats de presentar aquest disc. Tenim ganes d'ensenyar-vos el treball el dia 17.


Les activitats també es fixen en les expressions culturals d'Al/Terrat, al Centre d'Art Maristany (CAM); el cinema a la fresca, els itineraris a l'entorn del Monestir i el Liceu a la Fresca. Tampoc no hi faltaran les Lectures a la Fresca a les places de la ciutat.

La música clàssica arriba amb les Nits de Música al Claustre, una de les propostes habituals de les nits estiuenques de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.