La pianista Cristina Casale enregistra un disc amb el repertori de la gira als Estats Units del 2014


  • Comparteix:

Detall de la portada de 'Debut at Weill Carnegie Hall'

Detall de la portada de 'Debut at Weill Carnegie Hall'

La pianista santcugatenca Cristina Casale publica un disc amb el repertori que va oferir al públic nord-americà en la gira patrocinada per Freixenet el 2014 a ciutats com Chicago, Nova Jersey i Nova York. A l'àlbum, titulat 'Debut at Weill Carnegie Hall', l'artista interpreta les peces més emblemàtiques d'alguns dels compositors catalans més destacats, com Enric Granados, Isaac Albéniz, Frederic Mompou i el Pare Soler, entre d'altres.

Casale assegura que aquesta gira és un punt d'inflexió important en la seva carrera per dos motius. El primer, portar com a ambaixadora la música catalana i espanyola als Estats Units per donar-la a conèixer, i el segon, el seu retorn als escenaris després d'una dècada d'aturada per dedicar-se als seus fills. La pianista explica que aquests anys li han comportat una experiència que ara aprofita als escenaris.

Cristina Casale

Tot aquest temps sense tocar implica un procés de regeneració personal i també adonar-te de com necessites la música. Aquests anys han suposat un enriquiment personal que en tornar als escenaris veig que està present.


El realitzador Ricard Rosselló ha gravat un reportatge documental sobre els concerts de Casale a Chicago i a Nova York. El disc es pot escoltar i comprar a les plataformes habituals d'Internet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.