El Sant Cugat Fantàstic encara el segon dia amb diverses activitats i projeccions


  • Comparteix:

Imatge de la pel·lícula 'Prevenge'

Imatge de la pel·lícula 'Prevenge'

El Sant Cugat Fantàstic ofereix aquest divendres cinc llargmetratges i quatre curts entre dos quarts de cinc de la tarda i la mitjanit a les sales Cinesa. Entre les activitats d'aquest divendres també hi ha un taller infantil d'animació amb 'stop-motion' a les cinc de la tarda, una xerrada i exposició sobre les aventures del reporter Tintín a les sis, una altra sobre la mort en l'art i el cinema a les vuit del vespre i un sopar a la fresca amb dues obres de microteatre a les deu de la nit. Les activitats paral·leles tindran lloc a diversos emplaçaments al voltant del cinema.

16:30: 'Wolf of vengeance' i 'Therapy'

'Wolf of vengeance' és un curt japonès d'un home que es dirigeix a una fortalesa fortament vigilada amb la intenció de venjar-se d’una bruixa. En arribar li caldrà desplegar tots els seus recursos per complir el seu objectiu. És una aproximació diferent al conte de 'La caputxeta vermella'. La pel·lícula francesa 'Therapy' narra la història de Jane i Simon, dos policies que no els agrada disparar. Un vigilant nocturn acaba de descobrir un munt de cintes de vídeo estranyes a la seva ronda i, en veure el material, fa un descobriment aterridor. Les primeres imatges són innocents, però van pujant de to.



18:30: 'Hidden Devil' i 'El ataúd de cristal'
Al curt 'Hidden Devil', el rei Välak i la reina Thâis custodien l'antic món on no existeix ni el dolor ni la mort. Tot i això, un mal que ho castigarà tot per renéixer des del més fosc està a punt d'arribar. És un quart d'hora de fantasia mitològica produïda a l'Estat espanyol i protagonitzada per Aida Folch, Javier Botet i Javier Bódalo. A 'El ataúd de cristal', una actriu puja a la limusina que l'ha de portar a recollir un premi en reconeixement a la seva trajectòria, però el viatge es veurà truncat per una sèrie de circumstàncies que faran que la protagonista passi la pitjor nit de la seva vida.



20:15: 'Darrel' i 'El caso de Hana y Alice'
'Darrel' és una cinta de cinc minuts plena de color que narra una història de seducció entre dos divertits camaleons en una estació de metro. És un conte d'animació en 3D nominat al Goya i guanyador del premi al Millor Curtmetratge Animat al Festival de Sitges. 'El caso de Hana y Alice', film japonès d'animació, narra la història de Tetsuko, que es trasllada amb la seva mare a una ciutat després de la separació dels seus pares. Al nou institut, els seus companys la menyspreen només perquè se li ha assignat el seient de Judes, de qui es rumoreja que va ser assassinat fa un any. La seva veïna, Hana, no surt mai de casa i sembla que té respostes sobre el que va passar.



22:00: 'Adam Peiper' i 'Prevenge'
Ambientat en un món distòpic, 'Adam Peiper' és un curt futurista que se situa a la Terra a l'any 2984 i explica la història d'un ensobrador d'un dels milers de dipòsits de tasques situats a l'interior del planeta que patirà el pitjor dia de la seva vida. A 'Prevenge', la Ruth està embarassada de set mesos i el seu nen nonat l'insta a matar tothom qui s'interposi en el seu camí. És una comèdia negra i salvatge dirigida per Alice Lowe i aclamada als festivals de Venècia i Toronto.



00:00: 'The love witch'
Una jove bruixa s'obstina a trobar l'amor amb conjurs i beuratges per seduir qualsevol persona. Finalment, troba l'home dels seus somnis, però el seu desig es converteix en desesperació i bogeria. És un homenatge als 'thrillers' dels 60 que explora les fantasies femenines i les conseqüències del narcisisme exacerbat.



El Sant Cugat Fantàstic s'allargarà fins diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.