El Sant Cugat Fantàstic treu al carrer aquesta nit la Zercavila Zombie


  • Comparteix:

Els zombies surten aquesta nit a passejar per la ciutat / Foto: Sant Cugat Fantàstic

Els zombies surten aquesta nit a passejar per la ciutat / Foto: Sant Cugat Fantàstic

El Sant Cugat Fantàstic proposa a les deu de la nit una Zercavila Zombie oberta a tothom on els morts vivents recorreran els carrers acompanyats pels Diables. Els interessats podran maquillar-se a les sis de la tarda al Teatre-Auditori, punt de partida de la proposta. A banda de les projeccions de sis llargmetratges i quatre curts, el festival també ofereix una xerrada sobre novetats literàries del gènere a dos quarts de set de la tarda a la Biblioteca Central i una xerrada del periodista seriòfil Pep Prieto i el divulgador de cultura japonesa Oriol Estrada, que parlarà de les sèries animades més mítiques a les vuit al restaurant Versió Original.

16:00: 'Macabre' i 'Pet (Animal de companyia)'
Al curt portuguès 'Macabre', en K acaba de xocar amb el seu Mercedes-Benz contra un arbre per intentar no atropellar un petit animal salvatge que corria lliure al mig del seu camí, una carretera solitària en una nit molt fosca. El film 'Pet', produït a Catalunya, narra la història d'en Seth i la Holly, dues persones aïllades que tenen molt en comú. Van ser companys a l'institut i en Seth comença a tenir una obsessió cada cop més malaltissa cap a la Holly. Es tracta d'un 'thriller' psicològic d'una fosca història d'amor.



18:00: 'Cavalls morts' i 'Monster Hunt'
El curtmetratge català en 'stop-motion' 'Cavalls morts', que serà presentat pels seus directors, explica la història d'un nen que es veu obligat a fugir de l'indret rural on viu per l'amenaça de la guerra. Durant la fugida, troba cadàvers de cavalls per tot arreu. El film xinès 'Monster Hunt' transporta l'espectador a un món on els monstres més malvats volen recuperar el tron quan la reina monstre es queda embarassada. Combinant imatge real amb animació digital, amb tocs d'aventura, humor, fantasia i arts marcials, és la tercera pel·lícula més taquillera de la història de la Xina.



20:30: 'La puerta' i 'Mara i el senyor del foc'
'La puerta' és un altre curt català que serà presentat pel seu director. Narra la vida d'en Lucas, un nen de nou anys amb molta imaginació que, després de la mort del seu pare, ha de traslladar-se amb la seva mare a casa dels seus avis. Allà hi ha una porta antiga i misteriosa tancada amb clau. 'Mara i el senyor del foc' és una pel·lícula alemanya que tracta sobre la Mara, una noia que viu amb la seva mare i pateix assetjament escolar. De sobte comença a tenir visions de lloc antics i déus estranys. Amb l'ajuda d'un professor d'història, la Mara descobrirà que es tracta del món nòrdic i que Loki, un antic déu del mal, està disposat a acabar amb tot.



22:00: 'Nerón' i 'Noctem'
'Nerón' és un curt espanyol protagonitzat per Ramiro Blas i Mónica Miranda amb una enigmàtica frase com a fil conductor: 'el foc ho destrueix tot'. El film espanyol 'Noctem' explica la desaparició de l'Adrián i l'Esteban. La policia es troba en un punt mort després d'un any, tot i haver trobat les seves pertinences a l'illa de Cozumel, a 20 quilòmetres de la Rivera Maia. L'Àlex, un amic en comú, començarà una investigació paral·lela.


NOCTEM TRAILER from Marcos Cabotá on Vimeo.



00:30: Marató de Sang amb 'Found Footage 3D' i 'Peelers'

A 'Founf Footage 3D', un grup de realitzadors es disposa a fer la primera pel·lícula de terror del subgènere 'Found Footage' en 3D. Aviat es troben sense saber com dins d'un pel·lícula d’aquest mateix subgènere i una entitat maligna sembla haver-se escapat del seu mateix film.



'Peelers' és un film canadenc en què la propietària d'un club d''striptease' ha de defensar el seu negoci, les seves treballadores i ella mateixa d'un grup d'infectats de ràbia.



El Sant Cugat Fantàstic s'allargarà fins diumenge. El preu de les entrades és de quatre euros per a cada sessió, de vuit euros per a tot el dia i de 20 euros per a tot el festival.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.