El santcugatenc Dani Vilaró, Premi Ciutat de Badalona de Narrativa


  • Comparteix:

Dani Vilaró / Foto: Danivilaro.org

Dani Vilaró / Foto: Danivilaro.org

El periodista santcugatenc i portaveu d'Amnistia Internacional Catalunya Dani Vilaró ha guanyat aquest dijous el 26è Premi Literari Ciutat de Badalona de Narrativa - 30è Premi Literari Països Catalans Solstici d'Estiu amb el recull de contes 'Si em toques, cauré'. El guardó consisteix en l'edició de l'obra a càrrec de Viena Edicions i una dotació econòmica de 2.000 euros.

Vilaró ha rebut el reconeixement a la celebració de la Nit Literària de Badalona 2017, que ha tingut lloc al Teatre Principal de la localitat barcelonina. 'Si em toques, cauré' aplega 18 contes que reflexionen sobre la fragilitat. Vilaró ha explicat a Cugat.cat els detalls de l'obra.

Dani Vilaró

Parlo de la incertesa de persones a qui la vida els pot canviar en un instant. Penso en imatges com la d'una capa de gel que està sota els peus i que es pot trencar en qualsevol moment.


El recull es publicarà a finals d'any. La vetllada també ha servit per entregar el 10è Premi de Teatre Breu Inicia't a Manuel Brugarolas per 'Les altres troianes. El botí'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.