Clara Peya tanca avui el 4t Cicle de Concerts Castell de Canals i actuarà al Teatre-Auditori a l'octubre


  • Comparteix:

La pianista Clara Peya actua aquest dissabte a tres quarts de deu a Valldoreix, on tancarà, amb entrades exhaurides, el 4t Cicle de Concerts Castell de Canals amb un concert en què presentarà el seu últim treball, 'Oceanes'. No serà l'última visita de Peya a la ciutat, ja que tal com es detalla al seu web el 5 d'octubre portarà la seva música al Teatre-Auditori. Les entrades per al concert de Valldoreix costen 10 euros i es poden adquirir a la Casa de la Vila.

'Oceanes' és el setè treball de Peya i 'homenatja les dones a través de l'aigua'. La pianista ha passat pel 'Molta Comèdia' i ha explicat els detalls d'aquest disc.

Clara Peya

Homenatjo les dones de la meva vida, les que m'han donat la vida, com la meva mare. Cada cançó està dedicada a una d'elles.


Peya també ha parlat del procés creatiu que segueix a l'hora de crear música.

Clara Peya

M'agrada molt pensar que tots podríem dir el que necessitéssim. Per això no em poso límits. No pretenc cantar bé. És una manera de no posar límits a l'art.


L'actuació arriba en format de banda amb bateria, contrabaix, electrònica d'ambient, veu i piano.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.