Les Planes es queda sense Festa Major


  • Comparteix:

Una de les activitats de la Festa Major de les Planes de l'any passat

Una de les activitats de la Festa Major de les Planes de l'any passat

Ni la Comissió de Festes de les Planes ni l'Ajuntament organitzaran enguany la Festa Major del districte, que s'havia de celebrar del 8 al 11 de setembre. Els organitzadors han suspès el programa previst perquè en aquelles dates no estarà enllestida la coberta de l'Espai Pere Grau i el consistori ha decidit respectar la decisió de la Comissió de Festes. Com alternativa, els veïns tindran una celebració més reduïda una vegada estiguin enllestides les obres i s'hagi inaugurat oficialment.

Una de les membres de la Comissió de Festes de les Planes, Emilia Cruz, ha explicat a Cugat.cat que era inviable poder celebrar la festa sense l'Espai Pere Grau.

Emilia Cruz

El sentiment és que ens quedem sense Festa Major perquè hi ha hagut falta de comunicació i problemes de temps. Estava tot previst per a un espai i és inviable poder-la fer.


L'Ajuntament va demanar als organitzadors un replantejament de la decisió, però davant la negativa ha optat per respectar-la. Tot i això, la Comissió de Festes té previst organitzar una celebració una vegada l'Espai Pere Grau estigui inaugurat amb la partida econòmica reservada per a la Festa Major d'enguany. En els propers dies, l'agrupació veïnal de les Planes comunicarà als veïns l'anul·lació de la Festa Major del districte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.