Finalitza el cicle de 'Cinema a la fresca' amb gran èxit d'assistència


  • Comparteix:

La mitjana de públic ha estat d'un miler de persones per sessió

La mitjana de públic ha estat d'un miler de persones per sessió

Un any més, el cicle de cinema a la fresca de Valldoreix s'ha tancat amb un gran èxit de públic, amb una mitjana de mil persones per sessió. La pel·lícula 'Harry Potter i el presoner d'Azkaban' ha servit per tancar aquesta iniciativa, que des de l'EMD, volen consoliodar comun referent cultural del municipi.

Durant l'estiu s'han arribat a aplegar mil persones al Casal de Cultura de Valldoreix la mateixa nit, el que dona una idea de l'acollida que ha tingut el cicle de cinema a la fresca entre els valldoreixencs i rodalies. Ho corrobora el vocal de comunicació, serveis personals i participació ciutadana, Josep Casadellà que destaca també l'aposta per la qualitat.

Josep Casadellà

Valorem positivament l'estiu. Hem intentat primar el cinema de qualitat, el d'esquerres i el cinema en català


Les pel·lícules amb més èxit han estat l'esmentada "Bowling for Columbine" on es pretenia convidar a la reflexió, "Las invasiones bárbaras" i "Cinema Paradiso". Per contra, la pel·lícula manga "Sakura Wars", no ha rebut una bona resposta,fins al punt de ser qualificada com a 'insofrible' per part dels propis organitzadors.

L'estiu que ve el cicle de cinema a la fresca continuarà, encara que s'intentarà no repetir alguns errors d'enguany. Josep Casadellà.

Josep Casadellà

Per l'any que vé s'intentarà veure les pel·lícules abans perquè no hi hagi decepcions i oferir una mica de tot per a tothom.


El propòsit dels organitzadors és consolidar el Casal de Valldoreix com un referent cultural a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.