Sant Cugat vol repensar alguns aspectes de la Festa Major


  • Comparteix:

Festa Major d'enguany / Foto: Localpres

Festa Major d'enguany / Foto: Localpres

La tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, ha avançat que s'obrirà un procés per repensar alguns aspectes de la Festa Major. La intenció és crear una taula amb els agents implicats per abordar aquest replantejament, el qual ja va apuntar la taula de programació ala presentació de la Festa Major d'enguany.

La Festa Major ha estat marcada per l'alta participació, fet que per al consistori valida un model de celebració sustentat en la convivència de diferents espais temàtics i la implicació de les entitats. Per això, Fortuny ha explicat que la idea és mantenir el model dels darrers anys, però estudiar alguns canvis.

Carmela Fortuny

També ens plantegem continuar amb el model, però hi ha aspectes que són necessaris repensar. Aquest és l'any de repensar aquests aspectes. Es constituirà una taula de reflexió.


En aquest sentit, Fortuny ha situat aquest any fins a la propera Festa Major com un 'any de reflexió' més en profunditat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.